torsdag 22. september 2011

Halvmaraton Oslo - tre dager igjen

Tre dager igjen til halvmaraton i Oslo og jeg har selvfølgelig fått passe vondt i halsen. Sjuke barn kombinert med en kald fornøyelse på Fredrikstad stadion i går kan ha gjort sitt, men når jeg tenker meg om hadde jeg  vondt i halsen noen dager før både halvmaraton i Fredrikstad og Gøteborg. Heldigvis jeg følte meg fin på løpsdagen. Rare greier egentlig.

Kan det henge sammen med at man kjenner ekstra godt etter i dagene før løp, eller er det rett og slett sånn at når man trapper ned etter intensiv trening gir man bakterier og virus "tid" til å etablere seg i kroppen? Skulle nesten tro det, ettersom det gjentar seg.

Resultatet er i hvert fall at jeg sitter med skjerf på kontoret og tygger CuraMed råmelktabletter i håp om at kniven i halsen skal forsvinne. Et lyspunkt er jo at jeg likevel skal hvile fra nå og inn mot løpet, så lenge jeg er fin på søndag er med andre ord ingen skade skjedd. Det er ganske irriterende å tenke at fem ukers hardtrening har vært forgjeves. Forsøker derfor samtidig å innbille meg at hvis jeg er for syk til å løpe på søndag så kan jeg gjøre masse andre gøye ting..

2 kommentarer:

  1. Håper forkjølelsen slipper taket og at du får en fantastisk søndag. Lykke til!

    SvarSlett
  2. Takk, føler meg nesten fin, og planlegger å stille i morgen, men uten håp om å forbedre pers. Skal løpe sammen med svogeren min og planlegger nå å ta det som en tur. Er faktisk keen på medalje rundt halsen uavhengig av tid (litt barnslig kanskje). Ser du skriver på bloggen din at du tviler på om du skal legge ut i 5.00 tempo. Ut fra km tidene dine fra trening og konkurranse tror jeg du klarer det. Lykke til, og kjør på!

    SvarSlett